Vortice

Engedje meg, hogy bemutassuk a hővisszanyerős szellőztető rendszerek lényegét, megbízhatóságát és időtállóságát.

1954 óta a szellőztetésben...

Az ablak nyitós szellőztetéskor duplán is energiát veszítünk: egyszer, mikor kiengedjük a hőenergiát, aztán másodszor, mikor a beengedett hideg levegőt fel kell fűtenünk. Hővisszanyerős szellőztető berendezést alkalmazva ezen elpazarolt energiákat nem dobjuk ki (szó szerint) az ablakon.A központi hővisszanyerős szellőztető készülék lelke a hőcserélő: az elhasználódott (kifelé szívott) levegő keresztül halad és leadja a hőenergiáját a hőcserélőnek, majd a párhuzamosan érkező (befelé fújt) friss levegő szintén itt keresztül haladva felveszi ezt a hőenergiát, és felmelegítve érkezik be a lakásba. Fontos tudni, hogy ezen keresztirányú hő cserélésnél a szállított hő leadása és felvétele,  a légáramok keveredése nélkül valósul meg.

Egy komplett központi hővisszanyerős szellőztető rendszer szíve természetesen maga a szellőztető berendezés. Fontos ismernünk azonban, hogy ez a berendezés egy nagy egésznek csak egy része. A friss és az elhasznált levegő különböző légtechnikai csöveken, elosztó dobozokon, beszívó és kifúvó paneleken érkezik be illetve távozik ki a lakásból, érintve a szellőztető berendezést. Ezen rendszer kiépítését minden esetben pontos tervezési munka előzi meg, kialakítva a legoptimálisabb szellőztetés kialakítását otthonunkban.

Miért A Vortice?

Piacvezető cégként folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk képviselt magas minőséget megtartsuk és termékeink kvalitását a magas vevői elvárásokhoz, piaci igényekhez igazítsuk.

Minőség

Törekszünk a nemzetközi piac követelte páratlan minőségre.

Megbízhatóság

Hatékonyan, megbízható módon segítjük otthona, munkahelye szellőzését.

Precizitás

A legapró részletekre is figyelünk. A kívánt kvalitás csak így tartható fennt.

Támogatás

Rövid határidővel pótolunk minden szükséges alkatrészt, vagy dokumentációt.

Társoldalaink